По втората точка од дневниот ред на денешната 38-ма седница на Советот на Општина Кочани: „Извештај за извршување на Буџетот на Општина Кочани за периодот III квартал 2015 година поради жолчната дискусија што се случи меѓу советниците од опозицијата и Претседателот на Советот на Општина Кочани Јордан Димитров, опозицијата ја напушти седницата.

По напуштањето на седницата, опозицијата одржа прес за медиумите.

С. Ивановски

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари