Остануваа уште помалку од месец дена, поточно уште 26 дена до извлекувањето на „Фолксваген Поло“ кој како награда на најсреќниот играч ќе му ја додели „BWIN  CASINO“ од Кочани.

Наградната игра официјално стартуваше на почетокот на месец Јуни оваа година. Сите играчи во „Bwin casino“ на секој час добиваат купон за наградната игра во кој освен своето име и презиме, адресата и бројот на личната карта го внесуваат и телефонскиот број што го поседуваат за потоа да го пуштат купонот во специјален сад наменет за наградната игра.

Големото извлекување ќе биде на 12.12.2015 година по што ќе се знае името на среќниот добитник.

Со среќа.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари