За Петок и Сабота се најавува луда забава во Ресторан „Аква“.

Најпрвин во Петок со почеток во 20:30 часот во Ресторан „Аква“ гостите ќе имаат можност да уживаат во прекрасната музика во изведба на групата „Бекрии“.

Во Сабота во Ресторан „Аква“ со почеток во 20:30 часот ќе гостува прекрасната Елена Велевска. Музиката и самата нејзина појава се знак дека присутните добро ќе се заабуваат.

Ајде ноќите се постудени па музиката е таа што ќе не загрее.

12208447_1515415688751837_7013166183764022432_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари