По завршувањето на денешната церемонија на „Стришанска чешма“ интересна беше средбата на новоименуваниот Претседател на ОК на ВМРО ДПМНЕ – Кочани Лазо Митев и Почесниот Претседател на ОК на ВМРО ДПМНЕ – Кочани Ангел Максимов.

Како што дознаваме Митев побарал совети од почесниот Претседател се со цел во иднина добро да ја организира работата.

Иако до најавените предвремени избори има уште половина година сигурно е дека искуството на Максимов и те како ќе му користи на новиот Претседател Лазо Митев.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари