Под слоганот „Биди дел од програмата“ денес на платото во Градскиот Трговски Центар во Кочани во организација на ОК на ВМРО ДПМНЕ – Кочани на граѓаните им беше претставен проектот.

Граѓаните кои беа заинтересирани ги потполнуваа обрасците на кои искажаа свои идеи кои како што најави Претседателот на ОК на ВМРО ДПМНЕ – Кочани Лазо Митев ќе влезат во Програмата на партијата за следните парламентарни избори.

Митев јавно ги повика заинтересираните граѓани да земат што поголм удел во реализацијата на овој проект.

С.Ивановски

DSCN6645

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари