Во присуство на бројни роднини, пријатели и љубители на убаво напишаниот збор, како и членови на потесното семејство на авторот, вечерва во „Малата сала“ при ЦК „Бели Мугри“ во Кочани беше промовирана најновата книга на Јане Атанасов „За (не)мирен сон“.

Во една релаксирана атмосфера исполнета со афоризми како дел од книгата Славица Цветкова ја отвори промоцијата. За самата книга и за она што е напишано во неа зборуваше Миле Ѓорѓијоски кој е и промотор на книгата.

Афоризми од книгата читаа членови од ЛК „Копнеж“, а за забавниот дел беа задолжени членовите од ФА „Мугри“ кој работи во склоп на ЦК „Бели Мугри“ – Кочани.

С.Ивановски

DSCN6810

DSCN6788

DSCN6778

DSCN6816

DSCN6772

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари