Под мотото „Хуманитарен PULSE за Ленче Манова“ во Четврток во Дискотека „Puls“ закажан е голем хуманитарен концерт.

На концертот ќе земат учество познати кочански музичари и бендови: „Шекспир“, „Харем“, „Криптон“, DJ Стефано, а специјални гости на вечерта се Јордан Манов („SHINE“) и Тања Д. Трајанова („Игуана“)

Концертот започнува во 21:00 часот, а влезницата изнесува 100,00 денари.

Почитувани кочанчани, да се собереме и уште еднаш на дело ја покажеме нашата голема хуманост.

С. Ивановски

2

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари