Со цел да го поддржи лекувањето на Ленче Манова, Општина Кочани организира хуманитарен концерт на македонската етногрупа „Монистра“.

Концертот ќе се одржи на 11 декември во Центарот за култура „Бели мугри“, а билетите по цена од 150 денари се продаваат во кафе-барот „Класик“ и во ресторанот „Пролет“.

Општина Кочани ги повикува сите граѓани што имаат можност да го проследат концертот и да помогнат во спасувањето на младиот живот на Манова.

2

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари