Започна асфалтирањето на улицата „Д-р Николиќ“. Според најавите на одговорните се очекува  улицата деновиве да биде целосно асфалтирана.

Со асфалтирањето на улицата „Д-р Николиќ“ од зградата на „Црвен крст“ до спојувањето со улицата „Димитар Влахов“ ископаниот асфалт кој претставуваше голем проблем за учесниците во сообраќајот ќе стане минато.

С. Ивановски

DSCN7350

DSCN7339

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари