На најтранспарентен начин вечерва беше спроведено извлекувањето на наградната игра „Вози Поло“ што ја организираше CASINO „BWIN“ од Кочани.

Во присуство на голем број играчи, потенцијални добитници младата дама го извлече тикетот.

Среќата му се насмевна на Виктор Данилов кој од рацете на адвокатот Благој Јованов ги доби клучевите.

Наградната игра траеше шест месеци а посетителите на казиното на секој час добиваа тикети на кои требаше само да го напишат своето име и презиме, телефонскиот број и бројот на личната карта.

Порталот www.komarec.com.mk на среќниот добитник му ја честита наградата со желби успешно да се вози во „Полото“.

С. Ивановски

DSCN7900

DSCN7902

DSCN7907

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари