На денешен ден 24.Декември пред точно една година започна да работи Клуб „Аква“.

Направен по сите европски теркови клубот во оваа година на жителите на Кочани и околните места им приреди низа моменти во кои веруваме дека сите мошне пријатно се чувствуваа.

Прекрасно уредениот простор беше постојано полн со гости, а гостувањето на некои познати музички ѕвезди знаеше да донесе и по неколку илјади посетители.

Помина една година на задоволство.

Со надеж дека со истото темпо ќе се продолжи и во иднина не се сомневаме дека Клуб „Аква“ ќе стане еден од брендовите на Кочани.

Среќни сме што токму „Аква“ е дел од нашето секојдневно живеење.

Електронскиот портал www.komarec.com.mk ја користи оваа прилика да им го честита роденденот со желби да успешно постојат уште долга низа години.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари