Општина Кочани ги повикува кочанските спортски клубови и спортисти  да пријават кандидатура во манифестацијата „Избор на спортист на Кочани за 2015 година“

На манифестацијата ќе се избира:

спортист за 2015 г.,   млад надежен спортист, спортска екипа, тренер и

спортски работник за 2015 г.

Пријавите се поднесуваат во Едношалтерската канцеларија на Општина

Кочани, најдоцна до  20 јануари 2016 година.

При пријавувањето треба да се достават: копии од регистрацијата на

спортскиот клуб, од освоените награди и признанија и образложение за

кандидатурата.

Одделение за јавни дејности

Општина Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари