На „Пониква“ има 15 см. снег а патниот правец Кочани – Пониква е прооден.

Таква е информацијата која ја добивме пред малку од наши сограѓани кои првиот работен ден од новата година го искористија да направат прошетка до овој туристички локалитет.

Според прогнозите вечерва се очекуваат нови навеви на снег па нема да биде чудно доколку снежната покривка двојно се зголеми.

С. Ивановски

15

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари