Централниот Комитет на ВМРО ДПМНЕ на состанокот што се одржа во четвртокот, ги верификуваше мандатите на 27-те нови членови на Општинскиот Комитет на ВМРО ДПМНЕ од Кочани.

Решенијата на новоизбраните членови ќе им бидат врачени во Недела за кога е закажан и првиот состанок.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари