Прекрасниот сончев ден и дебелата снежна покривка беше она што првиот ден од овој викенд привлече голем број туристи на „Пониква“.

Паркиралиштето беше преполно од возила, а паркирани автомобили можеа да се забележат и по самиот пат што води кон „Пониква“ и кон угостителските објекти.

„СКи лифтот 1“ работеше, но вистинска штета е што не работи големиот ски-лифт бидејќи посетители со скии имаше премногу.

С.Ивановски

DSCN9954

DSCN9970

DSCN9979

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари