По повод роденденот на Тоше Проески Македонскиот музички ангел, нашиот сограѓанин Иван Михаилов напиша песна која е посветена на Тоше.

Самата песна кажува се, па на негово брање, ние сакаме да ја споделиме со Вас, со нашите читатели.

С. Ивановски

pesna

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари