ОО на СДСМ – Кочани го информира своето членство дека утре, Петок (05.02.2016 година) секретарот на СДСМ Оливер Спасовски ќе престојува во Кочани каде ќе оствари средби со граѓаните.

Под мотото „Промените доаѓаат, охрабри се и приклучи се“ Спасовски најпрвин во 17:00 часот ќе се сретне со граѓаните во населбата Оризари. Во 18:00 часот е планирана средба во населбата „Калиманова глава“ а посетата ќе финишира во 19:20 часот во Централното градско подрачје, односно во Градскиот Трговски Центар.

ОО на СДСМ – Кочани

1

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари