Во една свечена атмосфера во ресторан „Але-Дар“ вечерва се одржа Годишното Собрание на ПСД „Осогово“.

На Собранието најпрвин беше поднесен Извештај за работата на клубот, како и Финансов извештај и начинот на распределба на и онака скромните средства за изминатата 2015 година.

Присутните делегати разговараа за идните активности и за таа цел беше усвоена Програмата за 2016 година.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари