Повод: објавениот текст на порталот комарец „Нов резил на ФК „Осогово“

СРАМОТА ! Нашиот клуб има 92 годишна традиција, генерации и генерации со пот и труд го имат градено и носено името ФК „Осогово“. Ова е голем срам за фудбалерите, а уште поголем за управата.

Апелираме до фудбалерите, управата и локалната самоуправа ДА НЕ СИ ИГРААТ МАЈТАП и да си ја сфанат сериозно работата, со оглед на тоа дека се најавува реорганицизација на лигите и можноста да се обезбеди настап во повисок ранг ќе биде полесно достапна од наредната сезона.

НГ  “СЕЈМЕНИ“

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари