Под мотото „Промените доаѓаат, Охрабри се! Приклучи се!!!“ Претседателот на СДСМ Зоран Заев во Четврток (25.02.2016 година) во Градскиот Трговски Центар во Кочани, со почеток во 16:30 часот ќе оствари средба со граѓаните на Кочани.

Според однапред утврдената агенда Заев најпрвин ќе посети неколку објекти во градот за да потоа со своите домаќини го разгледа и дел од Кочани.

На средбата се очекува да присуствуваат голем број на членови и симпатизери на партијата.

872157df-ce0a-4911-9f43-62839af9a001

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари