Денес во „Паркот на Револуцијата“ Форумот на жени на ОО на СДСМ од Кочани го организираше својот традиционален „Осмомартовски базар“.

Посетителите во паркот застануваа, гледаа и купуваа од она што беше изложено.

Од Координаторот на Форумот на жени на ОО на СДСМ од Кочани Марија Мишева дознаваме дека и годинешниот базар е со хуманитарен карактер.

Собраните финансиски средства ќе бидат донирани на оние кои и те како им се потребни.

С. Ивановски

DSCN5398

DSCN5459DSCN5452

DSCN5462

 

1

DSCN5466

DSCN5488DSCN5442

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари