Во Сабота на 05.Март во Ноќен Клуб „Аква“ на програмата е голема музичка забава со Жаре Бербер и неговиот бенд.

Влезот за овој настан е 100,00 денари, а резервации можат да се обезбедат на телефонските броеви: 071-215-827  и  077-888-852.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари