Општина Кочани ги известува граѓаните дека превозникот „Авто-Атом“ ДОО Кочани од 15 март 2016 година ќе врши градски превоз (на пробен период од 3 месеци) и во населбата Усова Чешма.

Со превозот ќе бидат опфатени улиците „Македонска“ и  „Руен“ со следните постојки: Македонска 1, Македонска 2 и Руен.

Општина Кочани прописно ќе ги обележи наведените постојки со сообраќајни знаци и ќе го постави возниот ред на сите постојки. Ѓорѓи Наков, овластен инспектор за сообраќај -072-306-079; Јасминка Крстова, претседателка на Урбаната заедница 1 076-376-791.

Општина Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари