Членови и симпатизери на унијата на млади сили при ВМРО-ДПМНЕ ОК Кочани на 08.03.2016год. – денот на жената направија несекојдневна акција.

Во градскиот парк со штанд на кој имаше природи цвеќиња , им го честитаа 8-ми март на сите жени подарувајќи им цвеќе.

Се поделија околу 200 цвеќиња.

Самите жени кои добија цвеќе и на кои им беше честитан празникот беа пријатно изненадени од овој гест на унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ ОК Кочани.

2

3

4

5

6

 

7

8

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари