Снегот кој во последните 36 часа интензивно паѓа, и го врати зимскиот амбиент на „Пониква“.

Како што сме информирани на „Пониква“ моментно снежната покривка изнесува повеќе од 30 см., но ако продолжат врнежите се очекуваат големи количини на снег.

Најмногу на снегот сигурно е дека ќе му се израдуваат љубителите на зимските спортови кои оваа година поради неговиот краток век не можеа да се забавуваат онака како што очекуваа.

С. Ивановски

2

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари