Во Сабота 19.03.2016 година со почеток во 20:00 часот во Ресторан „Аква“ во Кочани гостите ќе ги забавува Даниела Темелковска.

Влезот е слободен а резервациите ќе можат да се обезбедат и преку телефонскиот број: 070-336-581

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари