По повод 1-ви Април „Денот на шегата“, Здружението на граѓани „Афористичка репрезентација на Македонија“ од Кочани организира „Четврта вечер на Македонскиот афоризам – Кочани 2016“

Настанот ќе се одржи во салата на „Мултикултурниот Центар“ во Кочани на 1-ви Април (Петок) со почеток во 19:00 часот.

За сите оние љубители на хуморот и сатирата кои ќе присуствуваат на настанот организаторите ќе им приредат убава забава со смеа до солзи.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари