Денес го одбележивме 1-ви Април Денот на лагата со 7 ветени и излажани проекти од страна на ВМРО-ДПМНЕ во Кочани.

1. Реконструкција и ревитализација на ,,Споменикот на слободата” 6.150.000,00 денари, Рок 2014-2016 година.
2. Изградба на трим-патеки во Кочани (Грдовски Пат)
1.845.000,00 денари, Рок 2014 година.
3. Интернат во состав на СОУ ,,Гошо Викентиев”  61.500.000,00 денари, Рок 2015 година.
4. Изградба на пешачка патека до браната ,,Гратче” 1.200.000,00 денари, Рок 2014 година.
5. Уредување на просторот во градскиот пазар и околу него
738.000,00 денари, Рок 2013-2014 година.
6. Изградба на фонтана во населбата Усова Чешма 1.100.000,00 денари, Рок 2014 година.
7. Проект Музеј на Оризот 3.100.000,00 денари, Рок 2015 година.

Извор: Изборна програма на ВМРО-ДПМНЕ 2013-2017 Општина Кочани Нови дела за нов напредок, Нови дела за подобро Кочани. Местата слики број 6 и 7 се изберени на случајни локации бидејќи нема предвидено локација во изборната програма на ВМРО-ДПМНЕ

ЛК СДММ Кочани 01.04.2016

2

3

4

5

6

7

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари