Голема забава вечерва се случи во Градскиот Трговски Центар во Кочани.

Првото отворено кафуле во Кочани „Пикадили“ го прослави својот 23-ти роденден. 23 години е јубилеј за почитување. 23 години сопствениците на „Пикадили“ секогаш им беа на услуга на своите клиенти. 23 години постоење е знак за квалитет.

DSCN7682

Добра музика и песна за која се погрижи ДЏ Ацко и „Фул бенд“, и точење на алкохолни и безалкохолни пијалаци го одбележа роденденот на „Пикадили“.

Нека се множат годините и нека се слават ваквите убави јубилеи.

С. Ивановски

DSCN7683

DSCN7687

DSCN7684

pikadili

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари