Со цел постапување по проектот на СВР Штип од областа на превенцијата „Превенција од никотиноманија“, која беше спроведена во изминатиот период во сите училишта на подрачјето што го покрива Полициска Станица – ОН Кочани во Сабота (16.04.2016 година) со почеток во 09:00 часот во спортската сала на ОУ „Никола Карев“ ќе се одржи турнир во футсал.

По завршувањето на турнирот на учениците и вработените од училиштата ќе им бидат доделени Благодарници за успешно учество во спроведувањето на едукациите по проектот.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари