Под мотото „Биди и ти фудбалски судија“, Судискиот актив при Општински Фудбалски Сојуз од Кочани упатува апел до сите оние млади кои имаат желба да станат фудбалски судии да се пријават на Повикот.

Заинтересираните можат да контактираат преку телефонскиот број 075-213-666 (Сашко Ангелов)

1

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари