Во Сабота (16.04.2016) во „Аква Центар“ во Кочани забава за посетителите со Кришко.

Цената на влезниците се 150,00 денари во претплата и 250,00 денари на врата.

Резервации на телефонските броеви: 077-888-852  и  071-215-827.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари