На паркинг просторот пред Локалната Самоуправа во Кочани вечерва ГДОМ организираше контра-протест.

На протестот кој помина во мирна атмосфера на присутните им се обрати Александар Пандов кој истакна дека контра протестите треба да поминат мирно и истите се организираат за излез од кризата која треба да се случи на изборите на 5-ти Јуни.

Од присутните слушнавме дека тие всушност протестираат да нема одлагањето на изборите.

С. Ивановски

2

3

4

5

6

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари