КЈП ,,Водовод,, Кочани ги известува граѓаните на Општина Кочани дека на ден 26.04.2016 год. (Вторник) тендерираната фирма ВСЦ „Тодор Велков“ од Куманово за вршење на шинтерски услуги, ќе спроведе акција на заловување на кучињата скитници.

Затоа  потребно е сите граѓани кои чуваат домашни кучиња, истите да ги заштитат, за да не дојде до несакани последици.

КЈП „Водовод“ – Кочани

22.04.2016 година

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари