Општина Кочани во соработка со Сојузот за училишни спортови – Кочани го организира традиционалниот „Пролетeн крос 2016“.

Кросот ќе се одржи в четврток на 28 април 2014 година, со почеток во 09:00 часот на стадионот „Никола Мантов“.

На „Пролетниот крос 2016“ ќе учествуваат ученици, студенти и пензионери.

Општина Кочани ги повикува сите заинтересирани граѓани над 25 години да се пријават за учество во оваа манифестација.

Лице за контакт: Зоран Андонов, 075/922 571

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари