Студениот бран што ја зафати Македонија ги покажа своите „заби“ во вчерашните доцни часови.

Имено утринава сите оние што заминале за „Пониква“ биле затечени од снежната бела покривка која преку ноќта го покрила овој туристички центар.

Фотографиите кои ни ги испратија ја отсликуваат реалноста што кон крајот на месец Април е на „Пониква“.

Ова не е никаква априлска шега, ова е реалност.

С. Ивановски

2

3

 

4

5

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари