Со цел што поподготвена да ја дочека летната сезона денес работници ја чистеа и ѝ го враќаа сјајот на најскапата инвестиција на Општина Кочани, Фонтаната во Градскиот Трговски Центар.

Фонтаната која ги чинеше кочанчани близу 90.000 Евра по зимската сезона мораше да биде исчистена и да и се врати сјајот како би посетителите на кафулињата во Градскиот Трговски Центар уживале кога ќе го минуваат своето слободно време во овој дел на градот.

С. Ивановски

DSCN9002

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари