Како што не информира еден наш читател, вчера (Среда) бил сведок кога од водите на вештачкото езеро „Калиманци“ било извадено потонатото патничко моторно возило „БМВ“.

Да потсетиме, Во Понеделникот Регионалната телевизија „Стар“ објави дека возило „БМВ“ пропаднало во водите на вештачкото езеро „Калиманци“ откако сопственикот на возилото отишол да им однесе јадење на рибарите во делот на селото Тодоровци при тоа по се изгледа заборавајќи да го закочи автомобилот, по што возилото влегло во водата а потоа потонало.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари