Одбројувањето започна.

Во склопот на наградната игра што ја организира Казино „ BWIN “ веќе на последниот ден од месец Мај ќе биде доделен првиот од 3-те Скутери.

Доволно е да го посетите Казино „ BWIN “ каде за секој поминат саат добивате талон, на кој е потребно да го запишете само бројот на вашата лична карта или бројот на пасошот и да очекувате дека токму на 31 Мај Вие ќе бидете еден од добитниците.

Сите недобитни талони продолжуваат и за наредните извлекувања, за преостанатите два Скутера и „Голф 7“.

Од казино „ BWIN “ Ви посакуваат многу среќа и Ве очекуваат на заедничко дружење на 31 Мај каде освен „Шведска маса“ ќе се нудат и бесплатни пијалаци.

Со среќа

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари