По повод неодамнешната посета на Министерот за здравство на Република Македонија Никола Тодоров на ЈЗУ „Општа Болница“ – Кочани, денес Граѓанската иницијатива „Кочани Протестира“ ни го испрати соопштението кое го пренесуваме во целост.

8

Денес во ЈЗУ „Општа Болница“ – Кочани имаше герила акција на граѓанската иницијатива „Кочани Протестира“. Герила акцијата е поради посетата на министерот Тодоров минатиот петок на ЈЗУ „Општа Болница“ од Кочани, за што од иницијативата „Кочани Протестира“ го прашуваме:

„Тодоров дали ги виде твоите реформи во ЈЗУ „Општа Болница“ Кочани?“

2

3

4

 

5

6

7

9

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари