Од ОО на СДСМ – Кочани испратија Соопштение во кое се наведува дека во следните три дена (Вторник, Среда и Четврток) „шарената револуција“ продолжува во Кочани.

Вторник со протестантите ќе излезат на улиците низ Кочани а потоа и ќе им се обратат Фросина Ременска – Потпретседател на СДСМ и Дарко Каевски – Потпретседател на СДММ.

Во Среда гостин ќе биде Сања Лукаревска а во Четврток Дарко Давитковски,  и двајцата членови на извршниот Одбор на СДСМ.

Почетокот на протестите ќе биде „Паркот на Револуцијата“, а коко што пишува во Соопштението таму ќе се одржат и обраќањата на гостите.

Во следните три дена протестите започнуваат во 19:00 часот.

13

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари