Остануваа помалку од 24 часа до извлекувањето на првиот од трите „Скутери“ како дел од наградната игра што ја организира „BWIN  Casino“ во Кочани.

Изминатите неколку месеци сите играчи што го посетуваа казиното добиваа „Наградни талони“ на кои требаше да го запишат само нивниот број од личната карта или пасошот.

Извлекувањето ќе биде денес (Вторник) во вечерните часови а организаторите на наградната игра за сите посетители обезбедија бесплатен пијалак и мезе со „Шведска маса“.

Да ја погледнеме вечерва сите среќата.

Многу среќа на сите играчи им посакува „BWIN  Casino“ во Кочани.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари