Вечерва околу 18:40 часот наши сограѓани ни испратија две фотографии на кои се јасно гледа дека интервенција имала полицијата, по што една од коловозните ленти на улицата „Стево Теодосиевски“ подолг период била блокирана.

Иако се обидовме да дојдеме до некои податоци за што точно станува збор останавме со „празни раце“. Никој не сакаше да даде било каква информација.

Но новиот ден, носи некои новини, па искрено се надеваме дека денес ќе ја дознаеме вистината и ќе ги информираме нашите читатели.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари