Вечерва во „BWIN Casino“ во Кочани беше извлечен првиот од трите скутери како дел од годинешната наградна игра.

Пред голем број на посетители на казиното кои воедно беа и сведоци како и во присуство на Комисија од стаклениот голем сад беа извадени сите претходно пуштени талони.

Девојката доста професионално го одреди среќниот добитник.

На лично барање идентитетот на добитникот не сме во можност да го објавиме.

Нека му е со среќа наградата.

С. Ивановски

DSCN0515

DSCN0525

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари