Утре (Четврток) со почеток во 12:00 часот во спортската сала на ОУ „Малина Поиванова“ од Кочани, учениците од 9-то одделение преку т.н. „Саем за иновации“ ќе ги презентираат стекнатите знаења по наставниот предмет „Иновации“.

На „Саемот за иновации“ кој е од отворен карактер за сите заинтересирани граѓани ќе бидат претставени бизнис идеи, иновации и креативноста на учениците.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари