Денес прочитав еден интересен податок кој не ме остава рамнодушен а да не си го и јавно поставам прашањето. „Колку чини спортската сала во Оризари“.

Имено, додека денес сакав да прочитам околу посетата на лидерот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски во Кочанскиот регион на страната на vmro-dpmne.org.mk/?p=35075 во првата реченица пишува дека за изградба на салата се вложени 40 милиони евра (Во изградбата на салата се вложени 40 милиони евра, а учениците веќе ја користат со што, според Груевски, е исполнето ветувањето од страна на партијата).

Ако не е грешка, салата премногу чини, а доколку е грешка тогаш ……..

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари