КЈП „Водовод“ Кочани ги известува граѓаните на Општина Кочани дека на ден 14.06.2016 год. (вторник) тендерираната фирма ВСЦ „Тодор Велков“ –  Куманово за вршење на шинтерски услуги, ќе спроведе акција на заловување на кучињата скитници.

Затоа потребно е сите граѓани кои чуваат домашни кучиња, истите да ги заштитат, за да не дојде до несакани последици.

10.06.2016 година

КЈП „Водовод“ – Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари