За 25-ти Јуни (Сабота) закажана е „Златна генерациска средба“ – 50 години Матура на генерацијата 1965/66 од Гимназијата „Љупчо Сантов“ – Кочани.

Во Поканата упатена до матурантите меѓу другото се вели: „Со духот и расположението од нашата младост ве покануваме на другарска средба. Очекуваме дека систе сме во пензија и дека сме слободни и расположени за генерациско дружење на 25 Јуни (Сабота) 2016 година. Досега сме одржале повеќе средби со променлив број на учесници, но природното намалување нема да не спречи. Ќе бидеме цврсти и ќе си докажеме дека на „Златната средба – 50 годишнината“ ќе бидеме најбројни. Ќе ги победиме сите наши предизвици за срдечна и пријатна атмосфера“.

Со едно Ваше телефонско јавување ќе го потврдите вашето присуство.

Контакт телефони:

Никола Савев  070-354-848

Петре Ефремовски  072-532-537

Даница Георгиева  076-580-541

Љубица Иванова 072-279-210

Станка С. Ангелова  075-799-322

Стефчо Лазаров  071-494-377

Собирот ќе биде во дворот на Гимназијата од 11:00 – 12:00 часот.

Класниот час ќе се одржи од 12:00 – 13:00 часот

Ручекот е закажан за во 14:00 часот во Ресторан „Амор“ во Кочани.

Да се собереме и да се дружиме

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари