Ги известуваме граѓаните од следните улици: „Д-р Николиќ“,  „Цар Самоил“,  „ВМРО“,  „Гоце Делчев“ и „14-та Бригада“, дека ќе бидат посетени од претставници на КЈП „Водовод“ – Кочани поради ажурирање на базата на податоци.

Ве молиме за разбирање и соработка.

КЈП „Водовод“ – Кочани

21.06.2016 година

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари