Известување до сите правни субјекти, корисници на услугите на КЈП „Водовод“ – Кочани, дека сметките за комунални услуги, почнувајќи од 4-тимесец (Април) 2016 година, исклучиво се испраќаат на нивните меил адреси.

Доколку некој од правните субјекти ги нема добиено сметките, потребно е да се јават во службите на КЈП „Водовод“ – Кочани.

КЈП „Водовод“ – Кочани

21.06.2016 година

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари